Lezingen

 De afgelopen vijftien jaar heeft spreker met veel enthousiasme meer dan 300 lezingen verzorgd. Het feit dat hij heel vaak wordt teruggevraagd voor nieuwe lezingen bij de verenigingen, zegt voldoende.

Elke lezing verloopt anders door de interactie met de vaak zeer geïnteresseerde aanwezigen en het beantwoorden van vragen. Spreker neemt de mensen mee op reis, ze zijn ook een avond lang wereldreiziger. De reacties zijn altijd fantastisch, wat spreker voldoende energie oplevert met plezier door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe lezingen.

De lezingen zijn zeker niet specialistisch, maar bestemd voor een breed publiek, met interesse voor alles wat er op onze prachtige wereld te zien is.

Een werkelijkheid die anders is als de TV vaak doet vermoeden.


Kosten

Als bijdrage vraagt spreker aan non profit-organisaties en verenigingen een all-in vergoeding van € 100,- per avondvullende lezing, exclusief reiskosten (€ 0,25 per km).

Mocht deze vergoeding voor uw vereniging op te grote bezwaren stuiten dan kan een lagere bijdrage (naar draagkracht van de vereniging) met spreker worden overeengekomen. Spreker vindt het verzorgen van een mooie avond voor iedereen veel belangrijker en elke bijdrage wordt in dank aanvaard.

Met deze vergoeding sponsort spreker zijn zorgvuldig geselecteerde wereldprojecten, zoals te lezen op deze site bij “Road to Bhutan”

Voor contact en afspraken met Arnold Pilon: info@fridarstadir.nl
Beamer-presentaties komen het beste tot zijn recht op een mooi groot projectiescherm in een verduisterde ruimte.

Spreker neemt zijn eigen beamer en laptop mee en gaat er van uit dat er in de zaal een scherm aanwezig is.

Eventueel kan hij op verzoek zijn eigen scherm van bescheiden afmetingen meenemen.
Fragmenten uit zijn lezingen publiceert spreker vanaf eind 2016 (met mooie foto’s) op zijn populaire reisblogs.


Seizoen 2018/19: Nieuwe lezing erbij: Madagascar !