Een uniek cadeau met “een verhaal” en “een film” !!

 
Voor de kerk in Westeremden ontvang ik het schilderij van Henk Helmantel.

Van dit schilderij zijn 80 prachtige giclées gemaakt, bestemd voor liefhebbers.

Met de aanschaf van het stilleven “Road to Bhutan” van Henk Helmantel steunt u culturele projecten in Bhutan (“Kilu Music School”, “Drop in the Ocean”, “Wederopbouw Wangdi Phodrang Dzong”), waarbij herstel/behoud van de unieke eeuwenoude cultuur in Bhutan voorop staat.“Geluk kunnen wij vermenigvuldigen door het te delen.”


Op de foto overhandigt Arnold Pilon het stilleven “Road to Bhutan” met het boek “Henk Helmantel, 40 jaar kunstschilder” aan Mr. Dorjee Tshering, directeur-generaal Culturele Zaken van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Cultuur in Bhutan.


“Noorderland” Actie


Van dit unieke stilleven met cister van Henk Helmantel zijn via deze site voor de Noorderland-lezers en andere geïnteresseerden 20 genummerde giclées (56x80cm) met Helmantel-certificaat gereserveerd. Deze giclée is niet te koop in de handel, uitsluitend via deze site.

Bij de giclée krijgt u tijdens de actieperiode een pakket van 4 DVD’s (“Road to Bhutan”, Chinese Zijderoute, Parijs-Peking Classic Cars Rally, de documentaire “Dat noem je dan Geluk”)

en tenslotte de muziek-CD (“Drop in the Ocean”).


Actieprijs totaalpakket: € 100,- !!


Hier bestellen:

info@fridarstadir.nl